diumenge, 20 de novembre del 2011

Jove declarat mort desperta en el dipòsit de cadàvers

Nova Delhi .- Radhey, de 17 anys, va ser declarat mort per un metge del seu poble, al districte de Muzaffarnagar, a l'Índia. Deu hores després el noi va recuperar la consciència en el dipòsit de cadàvers, on era. Les autoritats sanitàries d'Uttar Pradesh van suspendre al doctor que va signar la defunció del jove per negligència.
No es va tractar d'un miracle, com moltes persones supersticioses van pensar després de conèixer la seva 'ressurecció'. En realitat Radhey, oriünd de la ciutat d'Adra però emigrat per treballar en el camp, va perdre la consciència i el metge Pradeep Mittal que el va atendre el va declarar mort.
El jove va ser trobat inconscient en una zona boscosa i el van traslladar a un hospital de la ciutat de Muzaffarnagar, on el metge que el va atendre va certificar la seva defunció sense realitzar un examen profund .
Deu hores després, Radney va ser traslladat a un dipòsit de cadàvers, en què va recuperar la consciència just quan els forenses el preparaven per realitzar autòpsia.
L'inspector Pawan Chaudharysegons va declarar als periodistes que "ens han dit el jove havia petit atacs amb anterioritat".

7 de novembre The Times of India

divendres, 11 de novembre del 2011

Preparen versió 3D de nova adaptació del "Dràcula" d'Stoker

El conegut director de cinema Dario Argento durà a la pantalla gran, en versió 3D, una nova adaptació de la novel·la Dràcula, original de l'escriptor irlandès Bram Stoker.
La cinta promet ser l'adaptació més sagnant que s'ha vist d'aquest relat, va explicar a un diari mexicà l'actor espanyol Unaz Ugalde, que donarà vida a Jonathan Harker al film que arribarà a les sales cinematogràfiques el 2012.
L'actor va relatar també que la pel·lícula ha estat rodada a Itàlia i que es van necessitar uns tres mesos de treball per a aconseguir portar al llenguatge cinematogràfic el text que, segons ell, més enllà del relat d'horror tanca una de les històries més romàntiques de la literatura.


dimecres, 2 de novembre del 2011

Anne Rice: Els meus vampirs són seriosos, no com els de 'Crepuscle'

A l'escriptora sud Anne Rice no li agrada el clan Cullen, ni la resta dels personatges de la història creada per la seva menys experimentada col•lega Stephenie Meyer en la saga Crepuscle. A la seva pàgina de Facebook, l'autora de Cròniques vampíriques, una de les quals, Entrevista amb el vampir va ser portada al cinema per Brad Pitt, Tom Cruise i Antonio Banderes en 1994, diu que els seus personatges xucladors de sang "senten molt "veure com els seus suposats germans" brillen al sol ", al•ludint a la vida d'Ed Cullen (Robert Pattinson) i la seva família a plena llum del dia, cosa que normalment no podien fer els vampirs fins que Meyer va trencar la regla.
"Lestat i Louie (els dos principals personatges de les seves obres) se senten tristos en veure a aquests vampirs que brillen al sol", va escriure l'escriptora, els llibres de la qual han venut a tot el món 100 milions d'exemplars. I va afegir sobre els seus propis vampirs, comparant-los amb els Vulturi: "Ells mai atacarien a immortals que van triar emprar l'eternitat anant a un institut un any rere l'altre en una petita ciutat, de la mateixa manera que tampoc atacarien a minusvàlids o retardats mentals. Els meus vampirs són seriosos. I per això poden ser misericordiosos".
No és la primera vegada que l'autora de "Lestat el vampir" i "La reina dels condemnats" es fica amb Stephenie Meyer i la seva saga crepuscular. Fa dos anys va dir que les novel•les de l'escriptora de Connecticut, 32 anys més jove que ella, estaven escrites "per a lectors de 12 anys" i que els quatre llibres sobre Bella Swan, Ed Cullen i Jacob Black "no sempre tenen sentit".
En aquesta ocasió, els seus comentaris van ser ràpidament contestats per altres usuaris de la xarxa social. Com que es tracta dels seus propis seguidors, molts d'ells donen suport les seves comparacions literàries, però mentre que alguns pensen que la saga Crepuscle, la penúltima entrega de la qual, s'estrena aquest mes, és la pitjor franquícia de xucladors de sang, altres diuen que Entrevista amb el vampir tampoc va ser per a res una obra mestra del cinema. Alguns comentaris ataquen Rice suggerint que actua per gelosia, "quan la seva popularitat s'està començant a apagar".
La mateixa escriptora, després de més de 2000 entrades sobre les seves reflexions sobre els vampirs de la jove col•lega, diu que no s'ha de dramatitzar sobre comentaris fets amb sentit de l'humor. De moment, Stephenie Meyer, que amb menys obres publicades ja l'ha superat en vendes, no ha respost als atacs de la seva compatriota.


Agències