dimarts, 15 de febrer del 2011

Jude Law, el nou Dràcula?

Jude Law es podria convertir en vampir. L'actor anglès sona com el proper Dràcula a The Last Voyage of Demeter (El darrer viatge del Demèter), una cinta que se centrarà en un passatge concret de la novel•la de Bram Stocker: la travessia del comte des dels inhòspits Càrpats transsilvans fins Whitby, a Anglaterra.
The Last Voyage of Demeter serà dirigida per David Slade, un director totalment obsessionat amb els vampirs ja ha filmat dues pel•lícules sobre vampirs, encara que d'un to molt diferent: la impactant i salvatge 30 dies de foscor i la edulcorada Eclipsi, tercer lliurament de la saga Crepuscle.
La pel•lícula relatarà el viatge de Dràcula des del seu castell a Transsilvània fins a la localitat anglesa de Whitby, on ha adquirit diverses propietats -entre elles l'abadia de Carfax- a través de Jonathan Harker.
Un viatge recreat a través del diari de bord del capità de l'Demetèr, el vaixell que portava les caixes de terra transsilvana en les quals ha de descansar el cos del no mort. Això durant el dia, ja que a la nit Dràcula abandona les bodegues del vaixell per alimentar-se dels passatgers, que van caient un a un per saciar la set del comte.
Un projecte que fa temps que busca finançament per tirar endavant i al que estaven ja lligats els noms de Noomi Rapace i Ben Kingsley. Ara, el remor apunta Law completant el trio protagonista en el paper principal.
Law, que està rodant la seqüela de Sherlock Holmes, podria seguir els passos d'actors tan mítics com Bela Lugosi, Christopher Lee, Frank Langella o els més recents Gary Oldman, que va interpretar a Dràcula en la magistral cinta que el 1992 va dirigir Francis Ford Coppola i, fins i tot, Gerard Butler, que va donar vida al personatge en la infame Dràcula 2000.

Europa Press