dissabte, 4 de desembre del 2010

Kirsten Dunst: "Nosaltres vam ser els vampirs originals"

Ara que els vampirs estan de moda, Kirsten Dunst ha volgut penjar-se una medalla.
La protagonista de la nissaga de Spiderman recorda el seu paper a 'Entrevista amb el vampir', pel·lícula protagonitzada amb Brad Pitt i Tom Cruise per a afirmar que ells tres van ser els primers i "originals".
"Nosaltres vam ser els vampirs originals", diu Dunst en declaracions a HollywoodLife.com en què recorda el paper de Clàudia, la nena vampir que va interpretar quan tan solament tenia dotze anys i donava els seus primers passos al món de la interpretació. Va ser a 'Entrevista amb el vampir', on el seu personatge mantenia una estranya relació amb Louis, el vampir encarnat per Brad Pitt.
Una afirmació bastant atrevida si tenim en compte la llarga trajectòria que el món vampíric ha tingut al setè art. Algú hauria de recordar-li a Dunst, no ja Gary Oldman i la seva extraordinària feina en la magnifica adaptació que el 1992 va dirigir Francis Ford Coppola, sinó un tal Christopher Lee i del mític Bela Lugosi.
Feble memòria la de l'actriu que també ha reconegut que els vampirs que més li agraden no són els de la nissaga de Stephenie Meyer, sinó els de la petita pantalla.
"M'encanten totes les pel·lícules de 'Crepuscle', però el meu vampir favorit és Alexander Skarsgard de 'True Blood'", diu Dunst que ha recordat que l'actor interpreta el seu marit a 'Melancholia',
pel·lícula de Lars Von Trier que s'estrenarà l'any vinent. "És un tipus molt divertit, mai m'esperava que Alexander fos d'aquesta manera", conclou l'actriu, immersa ara en la promoció de 'All good things', drama en el qual comparteix protagonisme amb Ryan Gosling.

Europa Press