dilluns, 18 de juliol del 2011

Bevia la sang de la seva dona perquè el tornava més fort i viril

Segons publica avui The Times of Índia, Deepa Ahirwar, de 22 anys, va decidir explicar el seu suplici. El seu marit bevia la sang que li treia amb una xeringa perquè- segons ell- el feia més fort i viril. Els fets han passat a l'Índia durant tres anys en què la dona ha patit les pallisses si es negava a satisfer l’estrany desig de la seva parella.
L'home, un agricultor de la província de Madhya Pradesh, es troba desaparegut després que la dona el denunciés.
La jove de 22 anys ha explicat a la policia que el seu marit usava una xeringa i amb ella li treia sang dels seus braços. "Omplia un got i el bevia", va dir Deepa Ahirwar.
La dona es va sotmetre a les exigències del seu marit gairebé cada dia i si es negava rebia cops. El marit no va deixar de treure-li la sang ni tan sols durant els nou mesos que va durar l'embaràs. I així, la víctima va suportar sense explicar-ho a ningú, ni tan sols la seva família.
No obstant això, Deepa Ahirwar s'ha revelat després de donar a llum i començar a sentir nàusees i debilitat després de cada extracció.
L'últim mes, la dona va escapar amb el seu nadó a casa dels seus pares i els hi va explicar el que succeïa. Després de la denúncia el marit de Deepa s’ha escapolit i la policia el cerca sota la denúncia de tortura física i mental.