dimecres, 5 d’octubre de 2011

Ni vampirs ni immortals: les fotos de Nicolas Cage i John Travolta són una broma de col·leccionistes

Les fotografies i per tant la seva semblança amb els actors, són reals. No hi ha trampa ni cartró, es tracta d'imatges més que centenàries. Però els anuncis a eBay, amb les seves rocambolesques explicacions, no són més que una broma de col·leccionistes.
Així ho explica la posseïdora de la foto del 'viatger del temps John Travolta', que en una entrevista a 'The Hollywood Reporter' revela alguns detalls d'aquest particular fenomen que ha animat la xarxa durant els últims dies.
Via correu electrònic, la venedora -que prefereix ser coneguda únicament com Fawn- ha revelat que tant ella com Jack Mord, l'home que anteriorment va posar a la venda una foto del 'vampir immortal Nicolas Cage', són col·leccionistes de fotografies post-mortem de l'època victoriana. A més, són bons amics que amb els seus anuncis només volien "passar una bona estona".
"A principis d'aquest estiu, Jack estava fent broma sobre la seva fotografia de Nicolas Cage vampir i que la va posar a la venda a eBay i jo li vaig parlar del meu John Travolta viatger del temps i em va dir que la posés a la venda també, que eren un bon partit", relata Fawn que mai va pensar que aquesta brometa pogués donar tant de joc en els mitjans.
"És una foto genial, però mai vaig pensar que podria causar aquest tipus de enrenou ... és molt divertit", insisteix la venedora que en tot cas aclareix que no ha rebut cap suculenta oferta per la seva foto del presumpte Travolta reencarnat. "La majoria de la gent va tafanejar i va pensar que la foto era falsa o que jo estava penjada", apunta Fawn que diu que la millor oferta que va rebre per la imatge va ser de 35 dòlars, quan ella demanava 50.000 dòlars per la foto de Travolta i els seu amic un milió per la de Cage.
En tot cas, Fawn diu que no té idea de qui és l'home de l’ambrotip. Segons va relatar el va comprar el 2003 sense més informació que l'any de la foto. Sens dubte, una bona compra.

Agències