dimecres, 8 de febrer del 2012

Rebesnét de Dràcula entrevistat a Xile


Branislav Tepes, de 25 anys, i presumptament descendent directa Dràcula, es considera un vampir modern, segons un article publicat a La Cuarta.
En les declaracions que reprodueix el diari xilè diu que mai he volgut provar la sang, però que li agrada “mossegar” el coll, ... de les dones.
Amb més de 600 anys d'història, la família paterna i materna del jove va arribar a Xile fugint dels desastres de la Segona Guerra Mundial a Eslovènia.
Branislav declara que la família sempre ha sabut que eren descendents de Dràcula. “Per a nosaltres sempre ha estat una cosa que el trobem entre graciós, místic i històric", va relatar el jove al diari.
L'estudiant de Periodisme, que viu a Vinya del Mar, declara no tenir cap poder sobre els ratpenats, menja alls, i pot mirar crucifixos sense por.
"El més paranormal que tinc és que sóc ben noctàmbul, em quedo fins tard llegint o veient pel•lícules" va afirmar
"Comte patula" -per la versió hispana de la sèrie animada britànica de finals dels 80 Count Duckula, com li deien a la universitat, va narrar que mai s'ha posat una capa negra ni menys utilitzat dents de plàstic. L'únic que té semblança amb el famós vampir de la ficció és la seva dentadura. “Jo l'únic que tinc és un ullal de llet i muntat tinc el ullal definitiu, encara no ma caigut", va assegurar traient els seus filosos i lluents canins.
Com diuen que la sang tira, Branislav és fanàtic de les històries paranormals i Edward, el protagonista vampir de Crepuscle.
"Em sento identificat amb ell perquè vinc d'una família de vampirs. Fa poc vaig anar a estudiar a Eslovènia i em comparaven amb el seu personatge, perquè vivia al costat d'un turó i la casa estava envoltada de neu, plena de pins", va explicar a La Cuarta.
El noi es coneix amb detall el seu llinatge i li sap molt de greu haver perdut el títol de nobiliari després de la Segona Guerra Mundial.
El descendent del inspirador de la novel•la Dràcula defensa la seva família i creu que les pelis americanes han adulterat la realitat: "Hollywood va inventar i va titllar la història com que era un xuclasang, que tenia moltes dones i que volava en les nits. És graciós", conclou l’article.