dimarts, 24 de febrer del 2009

'Eclipsi' ja té data d’estrena

LOS ANGELES, 23 Feb. (EUROPA PRESS) - Encara no ha començat el rodatge de Lluna Nova, la seqüela de Crepuscle (Twilight), i els seus productors ja estan pensant en la tercera entrega. Summit Entertainment ja ha posat data per a l'estrena a Eclipsi, la tercera part de la saga, que veurà la llum el 30 de juny de 2010. Una data que els milions de fans dels vampirs de Stephenie Meyer ja han assenyalat en el seu calendari amb roig sang.
Aquesta nova dosi de les aventures, lluites i amors entre els vampirs adolescents de Meyer arribarà als cinemes tan sols set mesos després de la segona part, que finalment portarà per títol La saga Crepuscle: Lluna Nova, i l'estrena de la qual està previst per a novembre de l'any que ve.
A més, ja està pràcticament confirmat que en la seva tercera aventura cinematogràfica la saga de Crepuscle tornarà a canviar de director. Així, segons revela una informació publicada per 'Entertainment Weekly', Chris Weitz, el director que substituïx Catherine Hardwicke, a Lluna Nova no dirigirà Eclipsi pel que esta tercera entrega serà rodada amb un nou director.