dilluns, 23 de febrer del 2009

Logo oficial i nou títol per a 'Lluna Nova'

LOS ANGELES, 20 Feb. (EUROPA PRESS) - La seqüela cinematogràfica de Crepuscle, ja té logo oficial i... nou títol. La segona pel·lícula sobre els vampirs adolescents ja no s'anomenarà Lluna Nova (New Moon en anglès) a simplement sinó que passa a anomenar-se 'The Twilight saga's New Moon', és a dir La saga Crepuscle: Lluna Nova.
Un títol ampliat amb el que la productora, Summit Entertainment, intenta que cap fan despistat es perdi pel camí entre la primera i la segona pel·lícula. Ha sigut la MTV la que, en exclusiva, ha avançat el canvi de títol, que seguix així la moda dels títols interminables. Alguns dels últims exemples d'aquesta tendència són Transformers: La venjança dels caiguts, Indiana Jones i el Regne de la Calavera de Cristall o Street Fighter: La llegenda de Chun-Li.
A Lluna Nova, que tornarà a estar protagonitzada per Robert Pattinson i Kristen Stewart, Chris Weitz (La brúixola daurada) substituirà en la direcció a Catherine Hardwicke. El rodatge començarà el pròxim mes de març a Vancouver, per a després traslladar-se a Itàlia, en concret a la regió de la Toscana.
I és que en la novel·la de Stephenie Meyer la Toscana és on es troba el Quarter General dels Volturi, la més antiga i poderosa família de vampirs del món, que tindrà un paper fonamental en la història que de la mà d'Aurum veurà la llum en els cinemes catalans a final d'any, tot i que encara no hi ha data concreta per a l'estrena.
En canvi sí es coneix el dia de l'estrena als Estats Units, el 20 de novembre, i al Regne Unit, on s'estrenarà una setmana més tard. Més de 2 milions d'espectadors van veure Crepuscle que amb una recaptació de més de 12,5 milions d'euros, va ser una de les cintes més taquilleres de 2008. A més Crepuscle i les seues tres continuacions continuen copant la llista dels llibres de ficció més llegits a Catalunya.