dimecres, 9 de juny de 2010

Carpenter prepara el seu Dràcula

John Carpenter vol rodar el seu propi Drácula. El mític director, responsable de cintes com Hallowen, La boira o 1997: Rescat a Nova York, rodarà una pel·lícula sobre el vampir més famós de tots els temps que estarà protagonitzada per l’oscaritzada Hilary Swank.
Carpenter ja va dirigir la seva cinta sobre els xuclasangs, Vampirs una cinta rodada el 1998 sobre un grup de mercenaris que es dediquen a exterminar als no morts. Però en aquest cas se centrarà en el senyor dels no morts: Dràcula amb una història que pot ser definida com una barreja d’Entrevista amb el vampir i el Dràcula de Bram Stocker.
El mestre del cine de terror portarà al cine la novel·la Fangland, una obra escrita per John Marks, un antic productor de televisió. Curiosament el llibre té com a protagonista a una productora de la petita pantalla que, a la cerca de la notícia, viatja fins a Romania per a entrevistar a un perillós i ombriu criminal local.
El que seria un treball més per a la periodista es convertirà en un moment històric quan descobreixi que el seu entrevistat és en realitat el mateix Comte Dràcula. La protagonista de la història serà Hilary Swank. La doblement oscaritzada actriu encarnarà a Jonathan Harker, l’entrevistadora que curiosament porta el mateix cognom que el protagonista de la història de Stocker.

Europa Press