diumenge, 13 de juny de 2010

Del Toro produirà una nova versió de Van Helsing

El cineasta mexicà Guillermo del Toro s’aventurarà a produir un nou projecte cinematogràfic sobre Van Helsing, el caçador de vampirs i enemic de Dràcula.
D’acord amb versions periodístiques, després de no aconseguir el seu propòsit en El Hobbit, Del Toro seria el productor del llargmetratge sobre el personatge que en 2004 va interpretar Hugh Jackman, en la pel·lícula homònima.
El doctor holandés Abraham Van Helsing és un personatge fictici i apareixia en la novel·la Dràcula de Bram Stoker i diverses estrelles del setè art l’han encarnat, com ara Edward van Sloan, Peter Cushing, Laurence Olivier i Anthony Hopkins, entre d'altres.
D’acord amb la revista Empire, esta no seria la primera vegada que el director de Mimic realitze un film de vampirs, ja que en Cronos (1993), la seua òpera prima, va abordar eixa temàtica en la Ciutat de Mèxic, amb les participacions de Claudio Brook i Rom Perlman; en la seua recent novel·la Nocturna també ho va repetir, però la història va ser ambientada a Nova York.
El bloc pajiba.com va assenyalar que Guillermo del Toro estaria escrivint els primers avanços d’una història que rescataria el personatge del doctor Van Helsing de la misèria en què el va deixar Stephen Sommers amb la seua pel·lícula de fa sis anys. 

Crónica de Hoy