dijous, 11 de novembre del 2010

Dos nens considerats “vampirs”

Recentment s’ha conegut que, a la localitat anglesa de Sudbury (Suffolk), dos nens pateixen un mal que els fa semblar una espècie de vampirs com els cinematogràfics.
Aquests dos germans responen als noms de Simon, de 11 anys i George Cullen de 13 anys d'edat i pateixen un estrany mal anomenat "displàsia hipohidròtica ectodèrmica" que només afecta a unes 7.000 persones a tot el món, i la qual provoca que la pell sigui molt pàl•lida i tenir “al•lèrgia” al so. 
A més d'aquest mal a la pell, els petits germans tenen la dentadura incompleta i deforme la qual els fa veure només uns estranys ullals. I per acabar-ho d'adobar, es diuen Cullen, com el personatge de Stephenie Meyer de la sèrie Crepuscle. Tot està servit per a la comparació amb els upirs.
Diversos mitjans van britànics van informar a principis de setmana que els nens no es preocupen pel seu físic i se senten feliços encara que els agradaria sortir quan hi ha sol. "És difícil quan fa calor i no podem sortir al carrer per por al sol. Llavors ens hem de quedar a casa", va declarar el petit George.