diumenge, 20 de novembre del 2011

Jove declarat mort desperta en el dipòsit de cadàvers

Nova Delhi .- Radhey, de 17 anys, va ser declarat mort per un metge del seu poble, al districte de Muzaffarnagar, a l'Índia. Deu hores després el noi va recuperar la consciència en el dipòsit de cadàvers, on era. Les autoritats sanitàries d'Uttar Pradesh van suspendre al doctor que va signar la defunció del jove per negligència.
No es va tractar d'un miracle, com moltes persones supersticioses van pensar després de conèixer la seva 'ressurecció'. En realitat Radhey, oriünd de la ciutat d'Adra però emigrat per treballar en el camp, va perdre la consciència i el metge Pradeep Mittal que el va atendre el va declarar mort.
El jove va ser trobat inconscient en una zona boscosa i el van traslladar a un hospital de la ciutat de Muzaffarnagar, on el metge que el va atendre va certificar la seva defunció sense realitzar un examen profund .
Deu hores després, Radney va ser traslladat a un dipòsit de cadàvers, en què va recuperar la consciència just quan els forenses el preparaven per realitzar autòpsia.
L'inspector Pawan Chaudharysegons va declarar als periodistes que "ens han dit el jove havia petit atacs amb anterioritat".

7 de novembre The Times of India