dilluns, 31 de desembre del 2012

Sèrie de ficció sobre Dràcula

El passat 20 de desembre es va publicar en el web de la NBC la intenció de rodar una nova sèrie sobre Dràcula.
La producció estarà ambientada a finals del segle XIX a Londres, ciutat fins on arriba el comte presentant-se com un empresari nord-americà que ve a mostrar els últims avenços tecnològics, que inclouen l'electricitat. Naturalment això només una façana, ja que les seves veritables intencions són les de venjar-se dels que segles abans es van convertir en els seus màxims enemics. El seu pla marxa bé fins quan coneix una dona que sembla ser la reencarnació de la seva esposa morta.
La primera temporada de la nova Dràcula tindrà 10 episodis, que seran coproduïts per NBC i el canal anglès Sky. De moment se sap que Jonathan Rhys Meyers será el protagonista, però encara no ha anunciat la resta de repertori.
Els responsables de la NBC consideren que segueix sent un bon moment per als vampirs perquè segueixen estant de moda a moda a la pantalla. Però creuen convenient donar-li un gir nou a les històries. En el món de Crepuscle, True Blood i totes aquestes històries ambientades a l'època contemporània, estimen que és una bona idea tornar a l'original. Aquesta serà la primera gran producció per a TV amb Dràcula com a protagonista, encara que n’hi va haver una l'any 1990, que no va funcionar bé.