diumenge, 28 de desembre del 2008

Un cas de vampirisme real a Ucraïna del 2005

Una dona de 29 anys va estar arrestada durant el mes de març de 2005 acusada de portar nens del carrer a sa casa per a treure'ls-hi la seva sang. Diana Semenuha creia que bevent sang podia curar-se de la malaltia muscular degenerativa que sofria.
Semenuha aprofitava la gran quantitat de canalla addictes al pegament i a l'alcohol que deambulen pels carrers d'Ucraïna – uns 200.000 segons el govern –. Ella els oferia menjar i refugi per a atraure'ls a sa casa i una vegada allí els donava pegament i vodka, els lligava al llit i els extreia petites quantitats de sang.
Segons els xiquets rescatats, l'interior de la casa estava pintat de negre i les finestres tapades perquè l'única llum la donessin els ciris negres. Ella es defensa dient que no hi hagué violència i que tot era una simple transacció comercial.
La sang que li sobrava després de cobrir les seves necessitats la venia a altres practicants de màgia negra. A més, s'ha detingut a altres persones que s'acusen a Semenuha d'haver ensenyat la seva "professió".

Bloc Xenologia