dimecres, 25 d’agost del 2010

Bela Lugosi és el millor ‘Dràcula’

L’actor hongarès Bela Lugosi va ser i continua sent el vampir més terrorífic, mentre que el nord-americà Peter Facinelli, de la saga “Crepuscle” està considerat com el pitjor vampir, segons la revista Rolling Stone.
La publicació ha realitzat una llista dels millors i pitjors “xuclasang” de la història del cine i la televisió i, d’acord al rànquing, l’actor desaparegut nascut a Transsilvània (1882-1956) continua sent el més gran Dràcula de tots els temps; mentre que Facinelli, que interpreta el paper de Carlisle Cullen va quedar ubicat com el més patètic.
Darrere de Lugosi segueix Willem Dafoe per la seva actuació a “L’Ombra del Vampir”, que inclús li va valer una nominació a l’Oscar. Altres actors que apareixen com els millors vampirs són Ian Somerhalder, que interpreta a Damon Salvatore a la sèrie “Vampire Diaries”; Alexander Skarsgard, que amb el paper d’Eric Northman, un vampir víking de mil anys, ha donat força què parlar; Nicolas Cage per “El petó del Vampir” (Vampire’s Kiss); Lina Leandersson per la cinta sueca “Deixa’m entrar” i Christopher Lee per la seva versió de “Dràcula”.

Agències