dimecres, 17 d’agost del 2011

Un altre pertorbat que es creu un vampir

Un home de Galveston, Texas, pretén passar per un vampir de 500 anys d'edat amb molt d’afany per la sang fresca. Això és el que Lyle Monroe Bensley de 19 anys al•legà en ser arrestat, per irrompre el matí del dissabte passat en el departament d'una dona desconeguda i mossegar-li el coll, per alimentar-se.
El vampir només vestia bòxers al moment en què va entrar violentament a la residència de la dona, i la va atacar mentre aquesta es trobava al seu llit. Segons la víctima, Bensley només estava grunyint, mentre li mossegava el coll. La dona va poder escapar-se del vampir i trucar la policia, que el va trobar a l'aparcament del complex d'habitatges on la víctima resideix.
Segons l'oficial Daniel Erickson, "el vampir va dir que havia de alimentar-se". Bensley, també va dir a la policia: "sóc un vampir i he viscut durant més de 500 anys". Segons el personal d'emergències mèdiques, Bensley no aparentava estar sota les influència de drogues, ni alcohol. Però les autoritats el van posar sota vigilància psiquiàtrica, i se li va fixar una fiança de 40.000 dòlars. Per la seva part, la víctima només presentava ferides menors.

Agències