dimecres, 31 d’agost del 2011

Mata els seus dos fills per creure que eren vampirs

BRUSSEL•LES, 30 agost 2011 (BBC).- Una dona va matar a cops els seus dos fills, la 6 i 7 anys d'edat, a la localitat belga d'Alost per creure que s'havien tornat vampirs i que l'anaven a atacar, ha publicat avui la premsa local.
`No eren els meus fills. Eren vampirs que volien la meva sang i els he vençut ', hauria dit la mare, Landu G., la 30 anys, a agents investigadors, d'acord amb el diari Le Soir.Segons la policia la dona pateix d'esquizofrènia i el dia de la matança, ocorreguda divendres, havia consumit cànnabis.
D'acord amb les primeres investigacions, el nen més gran, Michael Junior, va morir després de ser colpejat al cap amb la pantalla de plasma del televisor, amb l'ordinador portable i amb taules de la taula del saló.
El més petit, Jamal, va ser colpejat també al cap amb les taules que la mare va arrencar d'un rober.
`Els nens s'han defensat amb força. La mare sembla no comprendre què ha passat. Té al•lucinacions ', va explicar Renzo Ottoy, portaveu de la comissaria de Termonde, responsable del cas, al diari Le Soir.
Landu G. està detinguda a l'ala psiquiàtrica de la presó de Termonde i s'enfronta als càrrecs de doble assassinat.
La comissaria va iniciar també una investigació sobre l'actuació de la policia en el cas després que es donés a conèixer que la nit del crim uns veïns van trucar als agents de seguretat per queixar-se del soroll procedent de la casa on els nens van ser assassinats.
Els sis policies que es van desplaçar fins al local van afirmar que van arribar fins a la porta de la casa i van constatar que el soroll havia cessat i que no hi havia cap situació de perill.
`Per això, van jutjar que no hi havia motiu per entrar en aquesta propietat privada ', va explicar el representant del ministeri públic.